Login
Land
Arrow dorn Klantenservice Phone +31 314 796 020
AquaFlowWaterbaan

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speel- en spetterplezier! De EXIT AquaFlow waterspeelbaan bestaat uit diverse bakken met sluizen, waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. Je bepaalt zelf hoe je de waterbaan neerzet, omdat de waterbakken in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een bocht, of juist zigzaggend? Het kan allemaal!

Dankzij de sluizen, die semi-transparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Giet water in het waterreservoir en laat een bootje of speelgoedeendje door de waterbaan naar beneden varen. Zo doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De EXIT AquaFlow is uitgevoerd in een strak design en met zijn frisse kleuren en natuurlijke uitstraling staat de waterbaan ook nog eens erg mooi in de tuin! 

Duurzaam en veilig
De EXIT AquaFlow waterbaan is gemaakt van gedroogd cederhout (100% FSC), goed bestand tegen weersinvloeden en vocht en resistent tegen houtrot. Alle EXIT AquaFlow waterbanen voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. In de AquaFlow waterbaan-serie zijn de volgende producten verkrijgbaar: de EXIT AquaFlow Mega-Set, EXIT AquaFlow Super-Set, EXIT AquaFlow pomp + slang en een handig AquaFlow opstapje!

EXIT AquaFlow Junior-Set (FSC 100%)
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT...
€ 199,00
Meer informatie
Niet op voorraad
EXIT AquaFlow Super-Set (FSC 100%)
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT...
€ 299,00
Meer informatie
bestel
EXIT AquaFlow Mega-Set (FSC 100%)
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT...
€ 399,00
Meer informatie
bestel
EXIT AquaFlow Pomp + slang + pomphuisje
De EXIT AquaFlow Pomp + slang is perfect geschikt voor...
€ 29,95
Meer informatie
bestel
EXIT AquaFlow Opstapje
Kan je kindje nog net niet bij de pomp van de Aksent...
€ 19,95
Meer informatie
bestel