Login
Land
Arrow dorn Klantenservice Phone +31 314 796 020
Sport en spel
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Wij zijn verhuisd!

Sinds maandag 20 november zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand op de Edisonstraat 83 in Doetinchem. Dit betekent dat onze adresgegevens voor eventuele retouren e.d. zijn gewijzigd. Onderstaand vindt u onze gewijzigde adresgegevens:


EXIT Toys
Edisonstraat 83
7006 RB Doetinchem
Nederland


Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via +31 (0)314 796 020 en info@exittoys.com. Wij helpen u graag!


Even voorstellen: de EXIT Foxy skelter

Yes! Ons nieuwe skeltertje is er, de EXIT Foxy. Maak kennis met dit fantastische race-autootje, al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar! Snel, wendbaar én sportief. Vroom vrooooom....!

Klik hier voor meer info over de EXIT Foxy->

EXIT Toys wint FD Gazellen Award 2015

DOETINCHEM, 26-10-2015 - De jonge Doetinchemse onderneming Dutch Toys Group B.V., het bedrijf achter het merk EXIT Toys buitenspeelgoed, is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2015. Op 17 november neemt Dutch Toys Group de prestigieuze award in Apeldoorn bij Divitel in ontvangst.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De landelijke FD Gazellen Finale vindt plaat op 10 december in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Daar worden de Gouden Gazelle awards uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Het Financieele Dagblad hanteert strenge criteria om de FD Gazellen te selecteren. Bedrijven dienen aan strikte voorwaarden te voldoen, om hiervoor in aanmerking te komen. Een financiële gezondheid staat voorop, daarnaast dienen de ondernemingen een omzetgroei van tenminste 20% over 3 jaar te realiseren en mag er geen sprake zijn van verliezen in die periode. Onder andere de omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag spelen een rol bij de nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Dutch Toys Group is in 2011 opgericht door Leopold van Os, Marcel Dijk en Stijn Driever. De 3 partners zijn erg verheugd over het winnen van de FD Gazelle award. Sinds de oprichting is er met veel energie en een heldere visie gewerkt aan het opbouwen van een bedrijf dat kinderen stimuleert buiten te spelen. Onder het merk EXIT Toys ontwikkelt en verkoopt Dutch Toys Group eigentijds buitenspeelgoed. Denk hierbij aan voetbaldoelen, trampolines, baskets, speeltoestellen, schommels, rijdend speelgoed en nog veel meer groter buitenspeelgoed. De EXIT producten zijn ontwikkeld met een duidelijke filosofie; de producten moeten leuk zijn voor kinderen om mee te spelen, betaalbaar zijn voor een grote doelgroep en, niet onbelangrijk, de producten mogen ook mooi zijn in de tuin!  Stijn Driever: “Wij vinden het niet meer dan logisch dat ons buitenspeelgoed er mooi uit moet zien. Mensen beleven de tuin tegenwoordig als een verlengstuk van het huis, en besteden veel zorg aan het ontwerp en inrichting van de tuin. Hier spelen wij op in”.

Dutch Toys Group is fabrikant/groothandel en verkoopt zijn EXIT buitenspeelgoed via verschillende kanalen in binnen- en buitenland. Afnemers zijn o.a. tuincentra, speelgoedwinkels, vakhandel, online retailers en sportwinkels. Grote stappen zijn gemaakt op het gebied van productinnovatie en internationale distributieontwikkeling. Deze combinatie versnelt de groei van het nog jonge bedrijf. De nominatie voor de FD Gazellen Awards is dan ook een mooie opsteker voor Dutch Toys Group. Marcel Dijk: “Een eigen merk met eigen producten stelt je in staat om ook de export markt te ontwikkelen. Dit hebben we vanaf de oprichting gelijk gedaan en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Inmiddels verkopen we in meer dan 33 landen, met de focus op Midden- en Noord-Europa en Rusland. Maar een verdere expansie sluiten we zeker niet uit. Verder hebben we onze logistiek afgestemd op het koopgedrag van de hedendaagse consument. Wij kunnen dan ook zeer snel leveren en zo de consument optimale service bieden.”

Leopold van Os: “Wij kijken erg uit naar de uitreiking van onze FD Gazelle Award op dinsdag 17 november in Apeldoorn.  Het winnen van de FD Gazelle Award is voor ons de ultieme bevestiging dat we juiste koers varen, en daarnaast een enorme stimulans om in de toekomst nog vele, innovatieve en aansprekende EXIT Toys producten te ontwikkelen. Uiteraard kijken we ook met spanning uit naar de uitreiking van de landelijke FD Gouden Gazellen Awards in Den Haag.”

EXIT Toys op TV

SBS6 - De Beste Deal van NL


Maak kennis met EXIT Toys en haar producten.

Op 12 en 19 juli is in het SBS6 programma 'De Beste Deal van Nederland' een item van 5 minuten uitgezonden over EXIT Toys en haar producten.

Wilt u de uitzending nogmaals zien? Bekijk het item dan via de link aan de rechterzijde, of via ons YouTube kanaal.

Nieuw: Spinner draaibare wipwap

Ontdek nu onze nieuwe EXIT Spinner draaibare wipwap. De aloude maar nog steeds erg populaire wipwap in een fris nieuw jasje. En de Spinner kan ook nog eens 360graden ronddraaien.

klik hier voor meer informatie over de EXIT Spinner

Nieuw: Pico opvouwbare mini-goaltjes!

Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goaltjes kan je nu overal voetballen. In de achtertuin, op vakantie, maar zeker ook op straat! En wat helemaal ideaal is is dat de EXIT Pico Mini Goal inklapbaar is zodat hij eenvoudig op te bergen en mee te nemen is.

Klik hier voor meer informatie over de Pico mini-goals.

September 2014


Train je skills met de Kickback rebounders!

Schiet of gooi de bal tegen de rebounder en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug.

De EXIT Kickback Rebounder is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen.

Klik hier voor meer informatie over onze Kickback Rebounders.

Mei, 2014


BEKEND VAN TV!
De EXIT Striker Streetsoccer


Voetbaltalenten opgelet. Met veel trots presenteren we ons nieuwste product, de EXIT Striker Streetsoccer! Paaltjesvoetbal nieuwe stijl. Schiet de Striker van je tegenstander om en WIN!

Versla je tegenstander met een vette trick! En schiet jij de Striker van je tegenstander om? Dan klapt deze in elkaar en fluit! Jij Wint!

Inclusief stickervellen om je eigen Striker te ontwerpen.

Klik hiernaast om de TV Commercial te bekijken.


Klik hier voor meer informatie over de Striker Streetsoccer