Ontdek de zwembaden
van EXIT Toys

Wat heerlijk: een zwembad in jouw eigen tuin! Zo beleef je elke dag volop waterpret. Lekker balspelletjes doen, elkaar natspetteren en vooral genieten van quality time met het hele gezin. Op zomerse dagen is het bovendien dé plek waar je perfect verkoeling kunt vinden. Omdat elk gezin zijn eigen wensen heeft en elke tuin anders is, hebben we bij EXIT Toys frame zwembaden in verschillende soorten en maten. Hiermee geniet je volop van de zomer!

Bekijk alle zwembaden

Ontdek jouw zwemavontuur

Lees meer over onze EXIT zwembaden: 

  • 1 Zwemplezier voor elke leeftijd 
  • 2 Aansprekend design
  • 3 Altijd fris water

Ontdek hier de voordelen
van de EXIT zwembaden

Zwemplezier voor elke leeftijd

Zijn de kinderen nog jong en vooral in voor waterpret? Of willen ze liever baantjes trekken of dobberen op een luchtbed? Gelukkig heeft EXIT Toys ronde en rechthoekige frame zwembaden in diverse afmetingen, zodat er altijd een zwembad is dat bij jullie past. De EXIT zwembaden van 65 en 76 cm hoog zijn ideaal voor de wat jongere waterratjes. Deze zijn namelijk eenvoudig te betreden. De diepe EXIT zwembaden van 100 en 122 cm worden standaard met zwembadladder geleverd. Verder kun je kiezen uit allerlei zwembadaccessoires, zoals een overkapping, schaduwdoek of onderhoudsset van EXIT Toys om de plons- en spetterpret helemaal compleet te maken. Ga je voor ultiem gemak, dan is het EXIT Black Leather zwembad met accessoire set ideaal. Dit zwembad wordt met zandfilterpomp, overkapping én uitgebreid accessoire set geleverd, zodat de waterpret direct kan beginnen.

Zwemplezier voor elke leeftijd
1
Aansprekend design

Aansprekend design

De zwembaden van EXIT Toys vallen stuk voor stuk op door hun unieke design. De Wood zwembaden met stoere houtprint en Stone zwembaden met steenmotief passen door hun natuurlijke uitstraling in elke tuin. Mag het zwembad juist wel opvallen? Dan haal je met de Lime zwembaden een vrolijke blikvanger naar jouw tuin. Of past één van de aantrekkelijk geprijsde EXIT Soft Grey zwembaden beter bij jullie? En wat denk je van ons Black Leather zwembad met luxe, zwart leren uitstraling? Een echte eyecatcher! De keuze is reuze... Welk design past bij jou?

2

Altijd fris water

Hoe fijn zou het zijn als het zwembadwater altijd schoon is? Alle EXIT zwembaden worden daarom met een filterpomp geleverd. Deze houdt het water in beweging en filtert vuil, zoals bladeren, beestjes en zand, uit het water. Bij de EXIT zwembaden van 65 en 76 cm hoog zit standaard een cartridge filterpomp. Heb je liever een zwembad van 100 of 122 cm diep, dan is een zandfilterpomp ook mogelijk. Deze hoogwaardige pomp zorgt ervoor dat zelfs de kleinste deeltjes in het filter achterblijven. Zo maken zand, insecten of algen weinig kans. Wil je meer weten over de verschillen tussen de cartridge filterpomp en zandfilterpomp? Lees dan onze blog hierover.

Naar de blog

Altijd fris water
3

Ben jij klaar om jouw zwemavontuur te ontdekken?

In 5 stappen naar jouw ideale zwembad

Naar de keuzehulp

Benieuwd naar ons volledige assortiment zwembaden? 

Naar de webshop

Bekijk de meest gestelde vragen over zwembaden

Naar de FAQ